11th September 2024

Na trh vstupuje nový rezidenčný projekt v centre Bratislavy

Author HERRYS
Na trh vstupuje nový rezidenčný projekt v centre Bratislavy

Realitná kancelária Herrys spustila predaj apartmánov v novom rezidenčnom projekte UNO Poštová Residence pre širokú verejnosť. Stavba projektu, ktorý sa nachádza v centre Bratislavy, už bola zahájená a 20% apartmánov bolo predaných ešte v predpredaji počas leta.

„UNO Poštová Residence ponúka všetky apartmány v štandardnom vybavení, ktoré zahŕňa kuchynské linky so spotrebičmi nemeckých značiek, vstavané šatníky a klimatizáciu v každej obytnej miestnosti. To zjednodušuje proces zariaďovania nového bývania a zároveň skracuje čas potrebný na nasťahovanie," uviedol Filip Žoldák z realitnej kancelárie Herrys.

Záujemcovia si môžu vybrať z apartmánov s balkónmi s výhľadom na pešiu zónu Poštovej ulice alebo z apartmánov s predzáhradkami do tichého vnútrobloku. Výmery jednotiek začínajú od 28 m2. K dispozícií sú jednoizbové, jeden a pol, dvoj a trojizbové. 

Projekt sa nachádza priamo v centre mesta, čo znamená výbornú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti je zastávka mestskej hromadnej dopravy, ktorá zaisťuje spojenie do všetkých častí Bratislavy.

Dokončenie výstavby sa očakáva v štvrtom kvartáli 2025. Investorom projektu je spoločnosť Amigal Group. Návrh prestavby pripravil architektonický ateliér HFD ARCHITECTS. Aktuálne sa pripravuje vzorový apartmán.

Projekt UNO Poštová Residence prichádza v období, keď trh s rezidenčnými nehnuteľnosťami v Bratislave opäť vykazuje stabilný rast, a predstavuje tak jednu z atraktívnych príležitostí na bývanie alebo investovanie priamo v centre mesta.



www.unopostova.sk